Kroz tradicionalnu preradu, potpomognutu blagodetima najsavremenije tehnologije, naši suvomesnati proizvodi su odmereno začinjeni prirodnim začinima i blago dimljeni hladnim dimom na bukovoj piljevini. Ovaj postupak dimljenja krasi nešto čime se posebno ponosimo - jedinstveni proces vodene filtracije tokom koga se odstranjuju izuzetno štetni katran i čađ, pa naši proizvodi izlaze savršeno zdravi za konzumaciju ne gubeći pritom ništa od svog neodoljivog dimljenog ukusa.
Da bismo to potvrdili, 2019. smo u saradnji sa Institutom za higijenu i tehnologiju mesa uradili projekat „Unapređenje roka održivosti proizvoda od mesa validacijom postojećih tehnoloških postupaka proizvodnje sa akcentom na proizvodnju proizvoda od mesa bez prisustva štetnih sastojaka dima“. Rezultati ispitivanja na policiklične aromatične ugljovodonike (PAH) pokazali su da su dobijene vrednosti više nego upola manje od maksimalno dozvoljenih vrednosti na kilogram proizvoda.
Osim pažljivog biranja najfinijih začina i mesa, i proizvodnje u idealnim klimatskim uslovima u kojima proizvodi sazrevaju, uveli smo i sistem upravljanja bezbednošću hrane ISO 22000: 2005 2010, zajedno sa HACCP standardom, a imamo i sertifikat FSSC 22000.